YogaGym? Visul meu implinit.

11143394_865115220212055_1416501391267344957_n

YogaGym este un vis implinit. Unul dintre ele.

YogaGym este o modalitate, destul de simpla si potrivita culturii noastre, de a celebra sanatatea corpului, de a deveni o varianta mai sanatoasa a ta, de a cultiva obiceiuri sanatoase. Filosofia YogaGym presupune sa privim lumea din jur intr-o lumina lipsita de supersititii si prejudecati, iar atunci cand acest lucru nu este cognitiv posibil, sa stim asta.

YogaGym este un proces de invatare. YogaGym este, in acelasi timp, un spatiu in care incurajez feedback-ul constructiv.

YogaGym este pentru oamenii care isi doresc o gimnastica usoara, totusi antrenanta, in timpul careia sa devina mai constienti, sa aiba ragaz sa se bucure de senzatiile corpului si sa isi foloseasca abilitatea de a fi prezenti, in timp ce muschii se tonifica, articulatiile devin mai flexibile si miscarile mai coordonate.

YogaGym este pentru oamenii care sunt sau isi doresc foarte mult sa devina desciplinati, perseverenti si fac din moderatie sau cumpatare o valoare ce le ghideaza actiunile. Cumpatarea in orele de munca, recreatie, odihna, alimentatie, relatii cu ceu dragi. YogaGym este pentru cei ce isi doresc sa ramana flexibili nu numai muscular, dar si cognitiv.

YogaGym este o metoda prin care putem cultiva obieiuri sanatoase, pentru o viata buna. O metoda ce are la baza valori seculare precum respectul, disciplina, perseverenta, moderatia, compasiunea, bunavointa si acceptarea.

Think about it. Before you join.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *