Q&A

8c1f1f7b25661612d60589cf7151034f

Sunt dificile posturile YogaGym? Ma tem ca nu sunt o persoana foarte flexibila…

Posturile de yogagym, insotite de ghidarea mea sunt concepute astfel incat sa fie accesibile fiecarui participant. Avem corpuri diferite si vom face posturile in mod diferit. Imaginea din poza a unei posturi este doar un reper, dar nu ne obliga la nimic. YogaGym te invita sa cultivi compasiunea fata de propria persoana si mai ales rabdarea.

Nu am facut yoga pana acum, pot practica?

Da. La grupurile YogaGym spunem ca faci cat poti, dar cat poti, faci!

Nu imi permit sa platesc un abonament la YogaGym, dar imi doresc foarte mult sa particip.

Uneori acord reduceri in functie de nevoile fiecaruia. Din punctul meu de vedere banii nu ar trebui sa fie un impediment, asa ca scrie-mi si gasim impreuna o solutie.

Pot sa mananc inainte de sesiunea YogaGym?

Nu. Recomand sa nu manaci cu aproximativ 3 ore inainte de sesiunea de yogagym. Nu vrei sa ai stomacul plin cand faci rasuciri, flexii ale genunchilor la piept sau posturi inversate. In cazul in care iti este foarte foame poti incerca un fruct, 2-3 curmale sau smochine uscate, oricum o cantitate pisiceasca de hrana care sa iti ofere glucoza de care vei avea nevoie pentru a functiona in timpul sesiunii.

Care este diferenta dintre YogaGym si yoga clasica?

YogaGym este o metoda lipsita de continut mistic/religios. Lasam chakrele si nadisurile, iluminarea si evolutia spirituala traditiilor hinduse. La YogaGym ne preocupa sanatatea, obceiurile mentale sanatoase, disciplina si peseverenta, insotite de compasiune si o perspectiva extinsa asupra vietii.

Nu am raspuns la toate intrebarile tale legate de cursurile YogaGym? Trimite-mi un email la atyogagym@gmail.com.

Inscrie-te la YogaGym

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *